Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ana Bago

kriz_osmrtnicama

1936-2021

Tužna srca i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga i nikad prežaljena supruga, majka, baka, prabaka, sestra…

ANA BAGO Supruga SLAVE – ŠUKANOVIĆ

U ponedjeljak, 15. studenog 2021. g. u svojoj 86-oj godini života, primivši sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu, 17. studenog 2021. g. ispred mrtvačnice na groblju Ričina – Posušje u 15 sati. Izraze sućuti obitelj će primati od 14 sati.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug Slavo, sinovi: Ivica, Dragan i Branko, kćeri: Zdravka i Vesna, nevjeste: Iva, Božena i Ivana, zetovi: Ivan i Boris, unučad: Katarina, Iva, Stipan, Petra, Slavo, Petar, Klara, Ana, Iva, Marina, Anja, Karlo, Elena, Lucija, Kata, Anđa, Lovro, Ana i Ivan, praunučad: Mirna, Maria i Iva, braća: Grgo, Branko, Ivan i Jerko, sestra Danica, djever Tadija, nevjeste: Janja i Kata, zaove: Olga i Dinka, obitelji pok. zaova: Ljube i Kate, obitelji: Bago, Jukić, Mandurić, Barišić, Senjak i Diel – Zadro te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/11/2021

error: