Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anđelko Bazina

1965. - 2018.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, stric, ujak i zet

ANĐELKO BAZINA

u ponedjeljak 10. rujna 2018. u 11:45 sati iznenada u svojoj 53-oj godini života, primivši sakrament umirućih blago  Gospodinu preminuo. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u utorak, 11.9.2018. u 16 sati, iz GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu, Klanac. Tugujuća rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 15 sati. Pokop će biti na NOVOM GROBLJU u Privalju. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆA RODBINA: supruga VINKA, kći IVA, sinovi STANKO i MARIN-MAKI, brat BOŽE, sestra NADA, nevjesta TONĆIKA, zet RAJKO, bratići, bratane, sestrići, sestrane, stričevi BOŽE i ANĐELKO s obiteljima, obitelj pok. strica ILIJE, ujak GOJKO s obitelji, obitelji pok. ujaka BOGOMIRA i pok. ujaka JURE, tetka ANĐA s obitelji, šure JOZO i VLADO s obiteljima, svastike RADICA, IVA, MILENA i MILKA s obiteljima, obitelji BAZINA, UDOVIČIĆ, KVESIĆ, VASILJ, LEKO, TOLE, MARIĆ, PIRIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/09/2018

error: