Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Anđelko Perić

kriz_osmrtnicama

1968. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac, brat, ujak i stric

ANĐELKO PERIĆ pok. LAZARA

Iznenada preminuo u Gospodinu u ponedjeljak 03.05.2021. godine u svojoj 53-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u utorak 04.05.2021. godine u rimokatoličkom groblju POPRATI u 17.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 16.00 sati.)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: supruga MIRJANA; sinovi: LUKA i IVAN; sestre: MIRA, ANICA i DRAGICA; zetovi: JURE, ĐURE i MIHO; strina PAVA s obitelji; rodice: MARA i LJILJANA s obiteljima i CVIJA; stric IVICA; punac ANTE; punica JELA; šura DALIBOR s obitelji; svastika ŽELJKA s obitelji; tetke: CVIJA, DRAGICA, MARA i RUŽA s obiteljima; obitelj pok. ujaka PERE; obitelji pok. tetaka MARE i JANJE; sestrići i sestrične. Ožalošćene obitelji: Perić, Jakić, Milić, Puljić, Vukić, Pažin, Bošković, Goluža, Proleta, Lopin, Radić Prkačin, Raguž, Frančešković, Milanović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/05/2021

error: