Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Anđelko Zelenika

kriz_osmrtnicama

1928. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANĐELKO ZELENIKA

u ponedjeljak 26.04.2021. godine, nakon kraće bolesti u 94. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 27.04.2021. godine u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici groblja Masline. Obitelj prima sućut od 12:15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARIJA; kćerke: DUBRAVKA i ŽELJKA; sestra LJUBICA; zetovi: HRVOJE i SLAVKO; unučad: LUKA, STEFAN, ANJA i LEO; nećaci: JOSIP, MIROSLAV i ZDENKO; nećakinje: VESNA, MIRJANA, LJILJANA, JADRANKA, TAMARA i IVONA; svastika LIDIJA; nevjeste: OLGA i MIRJANA; obitelji: ZELENIKA, LASIĆ, MERDŽO, GLAMUZINA, MILIČEVIĆ, ŠIMIĆ, JAKOVLJEVIĆ, ŠIMUNOVIĆ, REŠETAR, KIKAŠ i ŠTREKELJ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Obitelj moli za tihu sućut bez vjenaca.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/04/2021

error: