Osmrtnica

Andra Kvesi─ç

1929. - 2020.

osmrtnica

┬á“O Bo┼że zar si pozvao mene, Tvoje usne moje reko┼íe ime.
Svoju la─Ĺu sada ostavljam ┼żalu, od sad idem kamo ┼íalje┼í me Ti …”

S vjerom u Uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga majka, svekrva, punica, tetka, strina, baka i prabaka

ANDRA KVESI─ć
udova Stanka

U ─Źetvrtak 20. velja─Źe 2020. u 18 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 92-oj godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kre─çe u subotu 22.02.2020. u 15 sati ispred mrtva─Źnice u Ko─Źerinu. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 14.30 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju GOSPE OD AN─ÉELA u Ko─Źerinu. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sinovi IVAN, MARKO, MIRKO, ANTE i VIKTOR, k─çeri MIRJANA, VINKA, ─Ź.s. ANKA, LJILJA i MARIJA, nevjeste NATALINA, ANKICA, IRENA, KRISTINA, MARIJA i MIRELA, zetovi FRANO, MILE – MICO, NEDJELJKO i MATE, djeverovi ANDRIJA i BARI┼áA s obiteljima, obitelj pok. djevera MIRKA, unu─Źad, praunu─Źad, obitelji KVESI─ć, SESAR, KRALJEVI─ć, MIKULI─ć, BEGI─ć, TOLE, MILINA, ─îUTURA, FOLNOVI─ć, MANES, ─ćAVAR, NALETILI─ć, KARA─îI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

20/02/2020

error: