Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Andra Kvesić

1929. - 2020.

osmrtnica

 “O Bože zar si pozvao mene, Tvoje usne moje rekoše ime.
Svoju lađu sada ostavljam žalu, od sad idem kamo šalješ me Ti …”

S vjerom u Uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga majka, svekrva, punica, tetka, strina, baka i prabaka

ANDRA KVESIĆ
udova Stanka

U četvrtak 20. veljače 2020. u 18 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 92-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u subotu 22.02.2020. u 15 sati ispred mrtvačnice u Kočerinu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14.30 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju GOSPE OD ANĐELA u Kočerinu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi IVAN, MARKO, MIRKO, ANTE i VIKTOR, kćeri MIRJANA, VINKA, č.s. ANKA, LJILJA i MARIJA, nevjeste NATALINA, ANKICA, IRENA, KRISTINA, MARIJA i MIRELA, zetovi FRANO, MILE – MICO, NEDJELJKO i MATE, djeverovi ANDRIJA i BARIŠA s obiteljima, obitelj pok. djevera MIRKA, unučad, praunučad, obitelji KVESIĆ, SESAR, KRALJEVIĆ, MIKULIĆ, BEGIĆ, TOLE, MILINA, ČUTURA, FOLNOVIĆ, MANES, ĆAVAR, NALETILIĆ, KARAČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/02/2020

error: