Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Andrija Vrljić

kriz_osmrtnicama

1926.-2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANDRIJA (pok. Filipa) VRLJIĆ

u nedjelju 25.07.2021. godine, u 06.30 sati nakon kraće bolesti u 95. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 27.07.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom „VRLJIĆA” groblju – BOGODOL. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: MARIJOFIL, ŽELJKO i ŽARKO; kćeri: IVANKA, ZDRAVKA, RADICA i JELKA; obitelji pok. sinova: IVANA i RAJKA; nevjeste: TONKA, RENATA i MARIJANA; zetovi: IVAN, VICE, RADE i MILJENKO; sestre: STANA, JANJA i ZDRAVKA s obiteljima; obitelji pok. braće: STIPE i ŽARKA i obitelj pok. sestre MILKE; unučad: KOLINDA, VALENTINA, MARIO, TONI, FLORIJAN, ANITA, TINA, MARTINA, ANDRIJANA, IVANA, IVAN, DAVID, DARKO, MAGDALENA, MARIJA, MONIKA, TATJANA, FRANJO, ANDRIJA, MELANI, MARIJANA, FILIP, MARCEL, VIKTOR, IVAN, MARTIN, LUKA i KARLO; praunučad: LAURA, ANTE, PETAR, IVANO, KATJA, KARLA, KARLO, PAVLE, MELANI, MIHAEL, TONI, DANA, IVANO, PETRA, SARA, MELANI, LEON, NIKOLA, MATEJ, BARBARA, JAKOV, ŠIMUN, IVAN, BORNA, ERIKA, LANA, LEA, DIJANA i NIKA; obitelji: VRLJIĆ, MARIĆ, PRSKALO, BOŠNJAK, ČULJAK, DUMANČIĆ, ZELENIKA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/07/2021

error: