Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica (Anka) Soldo

kriz_osmrtnicama

1945.-2021.

S tugom u srcu i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u Uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je dana 23. studenog 2021. g. iznenada primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe u svojoj 77-oj godini blago u Gospodinu preminula

ANICA (ANKA) SOLDO ud. Stanka
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u petak, 26. studenog 2021. g. u 14,00 sati ispred mrtvačnice u Gornjoj Jasenici. Pokop će se obaviti u rimokatoličkom groblju ”Gornja Jasenica”. Obitelj prima sućut od 13,15 sati u mrtvačnici. Sveta Misa zadušnica služit će se nakon ukopa u mjesnoj crkvi u Jasenici.

OŽALOŠĆENI:
sin BORO; kćeri: ZDRAVKA, KRISTIJANA, obitelj pok. kćeri MIRJANE; nevjesta MARINA; zetovi: DRAGAN, MARINKO i ANGELO; braća: GOJKO, SLAVKO i BRANKO s obiteljima; sestre: MATIJA, KATA, VENKA i VINKA s obiteljima; obitelj pok. sestre MILICE; unučad: MARIO, DARIO, IGOR, MARKO, IVAN, IVAN, KRISTIJAN, GIUSEPPE, LUCA, MAXIMILIJAN; praunučad te obitelji: SOLDO, SMILJANIĆ, RAJIČ, DeCARO, ŠEGO, GALIĆ, SESAR, BREKALO, UDOVIČIĆ, ŠIRIĆ, OSTOJIĆ, GOLUŽA, BAJIĆ, GADŽE i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/11/2021

error: