Osmrtnica

anica_bioksic

Anica Biokšić

kriz_osmrtnicama

1929. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Anica Biokšić rođ. Cvitanović (udova Marka)

u srijedu 23.09.2020. godine u 15.00 sati u 92.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe,blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 24.09.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ RODOČ“, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kćerke: BILJANA i MARIJA-MARINA; zet: ZLATKO; unučad: MARIO sa suprugom ALEKSANDROM, MARIETA sa suprugom IVICOM, VEDRAN sa suprugom ANOM i VEDRANA sa suprugom ANTONIOM; praunučad: FILIP, LEA, TOMA i MATEJ; sestre: IVA, ZORA i VESNA s obitelji i obitelji pok. sestara: MARICE i NADE; svakovi: JOZO i ERNEST; obitelj pok. djevera MLADENA; zaova NEDA s obitelji; obitelji pok. zaova: LUCE i DANICE; obitelji: BIOKŠIĆ, MASLAĆ, DRMAĆ, CVITANOVIĆ, DRMAĆ, VIDOVIĆ, MILJKO, MARGETA, GAGRO, ZDRAVKOVIĆ, MARIJANOVIĆ, LEUTAR i SOLDO te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji, kumovi i susjedi.

Upute do groblja

osmrtnicama

23/09/2020

error: