Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Ćavar

kriz_osmrtnicama

1926. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga


ANICA (ud. Stojana) ĆAVAR

u utorak 05.01.2021. godine u 05.55 sati, nakon kraće bolesti u 95. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 06.01.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira u Cimu. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: NEDJELJKO i VLADIMIR; kćeri: MARICA, DAMENKA i IVANKA; nevjeste: MARA i VERICA; zetovi: JOZO, DAVOR i VITO; unuci: ANA, DARIJA,MARIJA,IVANA, BORIS, JOSIPA, NIKOLA, MARIN, ANTONELA, SANJA, BARBARA, ANA, FEDERIKO, SAŠA i IRIS; praunuci: PETAR, JOSIP,VLADO,MARIJA, MAGDALENA, DAVID, EVELIN, ERIK i ELENA; obitelji: ĆAVAR, ČARAPINA, FEDERICI, NIKOLIĆ, BABIĆ, RAMLJAK, MARINOVIĆ, BANOVIĆ, RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/01/2021

error: