Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Anica Golemac

kriz_osmrtnicama

1942.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA (ud. Joze) GOLEMAC

u ponedjeljak 15.11.2021. godine, u jutarnjim satima u svojoj 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 17.11.2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VRDI”. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA  U MIRU BOŽJEM!
OŽALOŠĆENI: djeca: BRANKA, IVANKA, MARINKO, BRANIMIR, KARLO, ANITA i RENATA; nevjeste: DRAŽENKA, MILKA i VESNA; zetovi: JOSIP, RADENKO, DARIO i IVAN; unučad: ALDIJANA  s obitelji, EMILIJA, BRANKO, ANDRIJA, ANA, ALEKSANDRA s obitelji, GORAN s obitelji, ZORAN, MIŠEL s obitelji, MARIN, SLAVEN, IVAN, VEDRAN, IVA, KREŠIMIR, JOSIPA, IVAN, JOSIP, MARKO i JAKOV; pranučad, braća: JOSIP i ANDRIJA s obiteljima i VESELKO; sestra IVANKA; obitelj pok.sestre MARE; zaova JURKA s obitelji; obitelj pok.zaove JANJE; obitelji: GOLEMAC, MARIĆ, POPADIĆ, BOŠNJAK, VRANJKOVIĆ, ČARAPINA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/11/2021

error: