Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Kožul

1935. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka, baka i prabaka

ANICA KOŽUL udova Stanka
CRNCUŠIĆ

U ponedjeljak 3. veljače 2020. u 9 sati, nakon duže bolesti u svojoj 85-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 4.2.2020.
u 15 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju TURČINOVIĆI u Turčinovićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi DRAGAN – DRAGO i GRGO, kćerka MIRJANA, nevjeste MLADENKA i MILJENKA, zet BRUNO, obitelj pok. brata DRAGE GALIĆA, obitelj pok. brata GRGE GALIĆA, sestra ANTICA SABLJIĆ s obitelji, obitelj pok. sestre ANĐE ŠKEGRO, djever STJEPAN s obitelji,zaove VINKA s obitelji, RUŽA s obitelji i č.s. BENEMINJA – ANĐELKA, obitelj pok. zaove JELICE, unučad, praunučad, obitelji KOŽUL, MATIJEVIĆ, DUGANDŽIĆ, ZELJKO, ŠKEGRO, GALIĆ, SABLJIĆ, BILAĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/02/2020

error: