Osmrtnica

Anica Mandić

1943. - 2020.

osmrtnica

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA – Anka (ud. Zvonke) MANDIĆ

u petak 14.2.2020. godine, u 11.40 sati nakon duže bolesti u 77. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 15.2.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „BILI BRIG“ Lise – Široki Brijeg. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka DRAŽENKA; sinovi: DARIO-Daka i MARIO; nevjeste: DIJANA i ANGELA; zet JURE RAMLJAK; unuk ANTE; unuke: DAJANA, DARIA, DANIELA, IVONA, MARIJA i MARIJA;  obitelji pok.braće STOJANA i MATE; obitelji pok.sestara IVE i MARE; djever JOZO-Mrva sa suprugom;  zaove: IVICA i MIRA sa obiteljima; obitelj pok.djeverova: GOJKA, BRANKA, NIKOLE i IVANA; obitelji: MANDIĆ, KREŠIĆ, WEBER, RAMLJAK, ŠIMUNOVIĆ, ZOVKO, ŠUNJIĆ, ANIČIĆ, JELIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/02/2020

error: