Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Raspudić

kriz_osmrtnicama

1941.-2022.

Prožima nas nada u uskrsnuće, jer one koje ovdje izgubismo tamo ćemo opet vidjeti. Gospodin posjeduje snagu da lakše probudi mrtve nego što mi možemo probuditi usnule. (Sv. Braulion)
Zahvalni za dar njezinog života i za ljubav i dobrotu koju smo od nje i po njoj primili, javljamo da je naša draga

ANICA RASPUDIĆ udova Mirka
okrijepljena svetim sakramentima preminula u nedjelju 06.02.2022. u 81. godini života. Sprovod drage nam pokojnice bit će u utorak 08.02.2022. godine u 15.00 sati ispred mrtvačnice LEDINAC. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 14.00 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na mjesnom groblju LEDINAC.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: TONĆO i BRANKO, kćeri: DANICA i RUŽICA, nevjeste: NIVES i MIRA – MIGA, zetovi: ZORAN i BOŽE, sestre: ZORKA, ZDRAVKA i SLAVKA s obiteljima, unučad: IVAN, VESNA s obitelji, ANTE s obitelji, MARIN s obitelji, FILIP, MARKO, MIA, MARTINA, IVAN i ANA, obitelji pok. braće: PETRA i IVANA, obitelj pok. sestre IVE, djeverovi: JOZAN i ILIJA s obiteljima, obitelj pok. zaove DANICE, obitelji: RASPUDIĆ, GLAVINA, SOPTA, ČOLAK, MIKULIĆ, BREKALO, DRAGOJA, BKOANOVIĆ i ARAPOVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i znanci.
Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/02/2022

error: