Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Soldo – Ana

kriz_osmrtnicama

1946.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

ANICA SOLDO – ANA
udova Vlade Gagića

u petak 18. veljače 2022. u 00:10 sati, nakon kraće bolesti u 76. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u subotu 19. veljače 2022. u 16:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:15 sati. Pokop će se obaviti na Rimokatoličkom groblju Donja Britvica u Donjoj Britvici. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Toni i Bariša; kćeri: Elvira, Berislava, Zdravka i Tonija; nevjeste Marina i Marija; zetovi: Veselko-Veka, Marko-Markan, Krešimir-Krešo i Josip-Joca; unučad: Ivan, Ana, Hrvoje, Marin, Iva, Marko, Lea, Klara, Ana, Marija, Stole, Jelena, Josip, Vlado, Anđela, Viktorija, Tatjana i Petra; praunučad: David, Sara, Filip, Marko i Josip; sestre Zdravka i Branka; obitelji pok. braće: Marinka, Berislava, Adama i Jure; obitelji pok. sestara: Ruže, Nediljke i Ljubice; djeverovi Ivo i Zvonko; obitelj pok. djevera Ante; obitelji pok. zaova: Marije, Kristine, Vesele i Jele; obitelji: Soldo, Rezić, Ćavar, Pinjuh, Lasić, Dumančić, Ćirić, Topić, Jurilj, Marinović, Ljubić, Pavković, Hrkać, Luburić i Kožul te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/02/2022

error: