Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anka Karačić

1937. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, sestra, svekrva, tetka, baka i prabaka

ANKA KARAČIĆ
supruga Stanka – Božić

U subotu 18. siječnja 2020. u 1 sat, nakon kraće bolesti u svojoj 83-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u nedjelju 19.01. 2020. u 14 sati ispred mrtvačnice u Gornjem Crnču. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom KARAČIĆA GROBLJU u Gornjem Crnču. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug STANKO, kći č.s. MARINA, sinovi IVAN i ANDRIJA, obitelj pok. sina JURE, nevjeste LJILJA, ANA i STANA, braća DOBROSLAV i IVAN s obiteljima, sestra ZDRAVKA s obitelji, obitelji pok. braće MIĆE i MILJENKA, zaove RUŽA i STOJA s obiteljima, unučad MARINA, LJUBICA, IVANA, IVA, MARIJA, NIKOLA, ANKA, LUCIJA, NIKOLINA, KLARA, ANA MARIJA i JURE, praunuk IVAN, obitelji KARAČIĆ, ZELJKO, SESAR, MARUŠIĆ, KVESIĆ, ASTALOŠ, SOLDO, ĆORIĆ, KOLOBARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/01/2020

error: