Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

ANTE - JOVA KNEZOVI─ć

1937. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

ANTE – JOVA (pok. Lovre) KNEZOVI─ć

u ponedjeljak 24.02.2020. godine nakon kra─çe bolesti u 84. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u utorak 25.02.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEGÔÇť. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×SMR─îENJACIÔÇť. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa. Obitelj prima su─çut od 14.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga JELKA; sin ┼ŻELJKO; nevjesta VENITA i MARIJA; unuk GORAN; praunu─Źad: IVANO i ANJA; sestra VERA s obitelji; obitelj pok.brata MARKA; obitelji pok.sestara : KATE, MICE, ANKE, SLAVKE i DANICE; zet IVICA; svastike: DELA i AN─ÉA sa obiteljima; bad┼żanak MILO┼á; obitelji: KNEZOVI─ć, LENTI─ć, MILI─îEVI─ć, VRNJAC, BULI─ć, ┼áIMUNOVI─ć, BLA┼ŻEVI─ć, KO┼ŻUL, SVRDLIN, MARTINOVI─ć, DABAR─îI─ć, ANDRI─îEVI─ć, ─îORI─ć, KOLOBARA, ROZI─ć, CVITKOVI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/02/2020

error: