Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

ANTE - JOVA KNEZOVIĆ

1937. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANTE – JOVA (pok. Lovre) KNEZOVIĆ

u ponedjeljak 24.02.2020. godine nakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 25.02.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JELKA; sin ŽELJKO; nevjesta VENITA i MARIJA; unuk GORAN; praunučad: IVANO i ANJA; sestra VERA s obitelji; obitelj pok.brata MARKA; obitelji pok.sestara : KATE, MICE, ANKE, SLAVKE i DANICE; zet IVICA; svastike: DELA i ANĐA sa obiteljima; badžanak MILOŠ; obitelji: KNEZOVIĆ, LENTIĆ, MILIČEVIĆ, VRNJAC, BULIĆ, ŠIMUNOVIĆ, BLAŽEVIĆ, KOŽUL, SVRDLIN, MARTINOVIĆ, DABARČIĆ, ANDRIČEVIĆ, ČORIĆ, KOLOBARA, ROZIĆ, CVITKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/02/2020

error: