Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ante Lasić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, brat, djed, pradjed…


ANTE LASIĆ pok. Mile

u ponedjeljak 12. travnja 2021. u 10:15 sati nakon kraće bolesti u 85. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u utorak 13. travnja 2021. u 16:00 sati ispred mrtvačnice u Uzarićima. Ožalošćena rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Sveta misa služit će se u crkvi sv. Ante u Uzarićima. Pokop će se obaviti nakon sv. mise na rimokatoličkom groblju Šarampovo. Neka mu je dragi Bog vječna nagrada.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Ruža; sinovi: Zlatko, Mile, Bruno i Ivo; kći Branka; nevjeste: Mirela, Silvana, Anđelka i Dragana; zet Miljenko; braća fr. Vjekoslav i fr. Hrvoje; unučad: Branka, Ana, Vjekoslav, Ivan, Blagica, Marija, Antonija, Ruža, Sara, Lucija, Luka, Martina, Nikola, Ines, Helena, Iva, Ivan i Jelena; praunučad; obitelji: Lasić, Brekalo, Zelenika, Mandić, Kožul, Bevanda, Ćuže, Bošnjak, Sarić, Pišković, Ćeškić, Biošić i Znaor te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/04/2021

error: