Osmrtnica

Ante Marić

kriz_osmrtnicama

1951. -2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi


ANTE (pok. Stojana) MARIĆ

u ponedjeljak 19.04.2021. godine, u 19:00 sati nakon kraće bolesti u 70. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 21.04.2021. godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „HODBINA”-Bunica u 13:00 sati. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MIRJANA; sinovi: MARIO i MARKO; nevjeste: FANITA i ANJA; unučad: ANĐELA, ANTE, ELA i MATE; brat ĐURE s obitelji; brat VLATKO s obitelji; svastika LJILJA s obitelji; svastika MARIJA; obitelji: MARIĆ, PULJIĆ, MORO, KOVAČEVIĆ, PERIĆ, RUŽIĆ, KRTALIĆ, KUKRIKA, RAGUŽ, ČOLAK, STOJANOVIĆ, IVANKOVIĆ, DŽIDIĆ, BEVANDA, OSTOJIĆ, DOŠEN, MILIČEVIĆ, JARAK, VULETIN te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

error: