Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Antonija Krtalić

kriz_osmrtnicama

1941.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANTONIJA (udova Pere) KRTALIĆ
u subotu 06.11.2021. godine u 23.45 sati, nakon kraće bolesti u 81. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 08.11.2021. godine u 15.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Rodoč”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici u Rodoču.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM

OŽALOŠĆENI: sin ZVONKO-ĐONKA; kćerka ANGELINA; nevjesta HASIJA-NANA; zetovi: ŽELJKO i ANTE-MARKO; unučad: VEDRAN, MLADENKA, MARIO, TONI i PERO; praunučad: PETAR, MATEO, LUKA i BARBARA; nevjesta JANJA; braća: BOŽO i STANKO s obiteljima; sestre: PAVA i LJUBA s obiteljima; djever FRANJO s obitelji; obitelj pok. jetrve JELE; obitelji: KRTALIĆ, PERIĆ, SOLDO, VUJEVIĆ, MOZARA, MIOČEVIĆ, BEJADINI, STOJČIĆ, LOVRIĆ, JARAK, PETRIĆ, SLIŠKOVIĆ i FILIPOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/11/2021

error: