Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Blagica Bebek

kriz_osmrtnicama

1944. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima!”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

BLAGICA BEBEK ud.Vinka

nakon kraće bolesti preminula u srijedu, 30.prosinca 2020. u 77-oj godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 31.prosinca 2020. u 15.00 sati na mjesnom groblju ”sv.ALOJZIJA STEPINCA” u BANJI- ŠIPOVAČI, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 14.00 sati u kapelici groblja. Zbog epidemiološke situacije molimo sućut bez rukovanja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!


OŽALOŠĆENI
: sinovi: Ivan i Damir, kćeri: Mila i Ivanka, nevjesta Jadranka, zetovi: Boško i Miroljub, unučad: Vinko, Blagica, Ljubo, Vesna, Zorica, Grgo, Ivana, Danica, Anamarija i Mladen, obitelji pok.braće: Ivana-Ike, Ivana, Ante i Ljube, obitelji pok. sestara: Ive i Mare, zaove: Vilka s obitelji i Ana s obitelji, obitelji pok. zaove Mile, te obitelji: Bebek, Živkušić, Tolić, Vukojević, Pavlović, Ivanković, Pavičić, Artuković i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/12/2020

error: