Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Blagica Bošnjak – Bonić

kriz_osmrtnicama

1933.-2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, sestra, baka, prabaka…

BLAGICA BOŠNJAK – BONIĆ


U nedjelju 17. listopada 2021. u 17:00 sati, nakon kraće bolesti, u 88. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 19. listopada 2021. u 16:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Zečine u Knešpolju kod crkve. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Mladen i Lenko; kćeri Jelica i Vesna; nevjeste Nena i Ankica, zetovi Niko i Ante; brat Krešo s obitelji; sestra Dana s obitelji; obitelji pok. braće Pere i Stanka; obitelj pok. sestre Anice; djever Križan s obitelji; obitelji pok. djeverova Darinka i Ivana; unučad: Toni, Marija, Mario, Frano, Antonija, Karlo i Petra; praunučad; obitelji: Bošnjak, Bokšić, Galić, Stojić, Alpeza, Mijak, Šimić i Zovko te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/10/2021

error: