Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Blago Bubalo

1933. - 2019.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi

BLAGO BUBALO – ANDRI─ć
pok. Ivana

u utorak, 14. svibnja 2019. god. u 20,30 sati u svojoj 86-oj godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj dragog nam pokojnika bit ─çe u ─Źetvrtak 16. svibnja 2019. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac u 17,00 sati. Mrtva─Źnica je otvorena za primanje su─çuti od 16,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se prije pokopa u crkvi u Tur─Źinovi─çima. Pokop ─çe se obaviti na groblju u Tur─Źinovi─çima.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćI: sinovi: MIRKO-MI─ćO, IVO-BARABA i BO┼ŻE-BUTA, k─çeri: IVA, LJILJA, ZORICA, RU┼ŻICA, AN─ÉELKA i MIRNA, nevjeste: BRANKA i MARIJA, zetovi: MIRKO, SILVESTER, IVAN, ZLATAN, MIROSLAV i MIRO, unu─Źad, praunu─Źad, bra─ça: MIRKO i ANDRIJA s obiteljima, sestra RU┼ŻA, obitelj pok. sestre IVICE, obitelji: BUBALO, JURILJ, SKOKO, KUTLE, MAJI─ć, ─ćAVAR, LEKO, ARALO, MARKI─ć, REZO, ─ćE┼áKI─ć, CIGI─ć, MACAN i ZOVKO, te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/05/2019

error: