Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Blago Marojević – Glibo

kriz_osmrtnicama

1941.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BLAGO (pok. Stojana) MAROJEVIĆ-GLIBO

u subotu 13.11.2021. godine, u 09.30 sati iznenada u svojoj 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepeblago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti nedjelju 14.11.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KOLENJE”-Vrelo Radobolje. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop.Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARA; sin IGOR; kćerka ANA; nevjesta ŽANA; zet DARIO; unučad: DARIJAN, INA, DORIJAN, ENA, IVAN i BRUNA; braća NIKOLA i VLADO s obiteljima i obitelji pok. braće: ILIJE, VINKA, ANTE i MARKA; obitelj pok. sestre MARE; šura MIROSLAV s obitelji i obitelj pok. šure MIRKA; svastike: VESNA, IVANKA i MARIJANA s obiteljima; obitelji: MAROJEVIĆ-GLIBO, KNEZOVIĆ, SESAR, MARIĆ, ZELENIKA, DUJMOVIĆ i ZOVKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/11/2021

error: