Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Borka Bazina

kriz_osmrtnicama

1948.-2022.

Moje ime je tuga, imam i sestru, ali ne znam da li me se sjeća, samo znam da se zove sreća. Imam i brata koji uvijek bez pitanja sjeda za moj stol, ne znam zašto, ali znam da se zove bol. Imam i prijateljice što niz moje lice puze, ne znam koliko ih imam, ali znam da se zovu suze.

BORKA (supruga Pave) BAZINA
u četvrtak 20.01.2022. godine u 21.10 sata iznenada u 74. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 24.01.2022. godine u 11.30 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „GORICA-SOVIĆI” u 13.30 sati. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11.00 sati u mrtvačnici na „Bijelom Brijegu” i od 13:00 sati na groblju „Gorica-Sovići”.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug PAVO; kćer SANJA; zet FRANJO; nevjesta VESNA; nećaci RATOMIR i NATAŠA; zaove: BLANKA, NADA i LJUBA s obitelji; obitelj pok. djeverova: ANTE i MATE; obitelji pok. zaova JANJE i ZDRAVKE; obitelj pok. MIRKA i DINKA; obitelji: BAZINA, MIKAĆ, ALPEZA, BAJIĆ, VIDOVIĆ, NEĐIĆ, PEJIĆ, CRNOGORAC, JAKIŠIĆ, ĆORIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/01/2022

error: