Osmrtnica

Boško Šunjić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BOŠKO (pok. Jure) ŠUNJIĆ

u nedjelju 10.01.2021. godine u 00.30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 11.01.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će se naknadno. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: MARINKO i DRAGAN; kći DRAGICA; nevjeste: DIJANA, DANA, MIRIJELA i ŠTEFA; zet MIRKO; unučad: VEDRAN sa suprugom JELENOM, ROBERT, HRVOJE, IVAN sa suprugom ANDREOM, MLADEN, MARIJO, TOMISLAV, JURE i BOŽO; unuke: ANAMARIJA i IVANA; obitelj pok. brata MIJE, obitelj pok. brata ANTE, obitelj pok. šure DRAGE, obitelj pok. šure FRANE, suprug pok. sestrične MARIJANE; obitelji: ŠUNJIĆ, ŠKOBIĆ, PERIĆ, LOVRIĆ, KUKIĆ, CVITKOVIĆ, MARIĆ, BILIĆ, ŠARIĆ, PRGA, KNEZOVIĆ, LETO, KREZIĆ, ZADRO i BRKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!