Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Božica Martić

kriz_osmrtnicama

1938. - 2021.

”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

BOŽICA MARTIĆ supruga NIKOLE, rođena ŠUTALO

blago u Gospodinu preminula nakon duge i teške bolesti dana 21. prosinca 2021. godine u 84 -oj godini života. Ispraćaj i pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 23. prosinca 2021. godine u 14,00 sati iz kapelice u na mjesnom katoličkom groblju u Višićima. Obitelj prima sućut u kapeli jedan sat prije početka ispraćaja bez rukovanja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: suprug NIKOLA-NIKICA, sin ILIJA, kćeri LJILJANA, RUŽICA i ILINKA, nevjesta JAGODA, zetovi DAVOR, MIRKO i ZLATKO, unučad BOŽANA, NIKOL, MIHAELA, IVONA s obitelji, MATEA, MARIN, ROBERT s obitelji, SANJA, MARKO, VINKA, ANDREA, JOSIP i IVANA , praunučad, sestre JANJA, LUCA, MARA, ZDRAVKA i NEĐA s obiteljima, obitelj pok. brata NIKE, zaove RUŽA, STOJA, BOJA i TEREZA s obiteljima, rođak PERO s obitelji, obitelji MARTIĆ, ŠUTALO, SUŠAC, MARKIĆ, JOVIĆ, RAGUŽ, BJELOPERA, MUCIĆ, SRPČIĆ, GADŽIĆ, KREŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/12/2021

error: