Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Božica Mustapić

kriz_osmrtnicama

1932. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka i prabaka

BOŽICA MUSTAPIĆ udova MILE

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u ponedjeljak 22.11.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 90-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u utorak 23.11.2021. godine u rimokatoličkom groblju KOMANJE BRDO. Pogrebna povorka polazi ispred MRTVAČNICE STOLAC u 14.30 sati.Obitelj prima sućut pola sata prije ispraćaja u MRTVAČNICI STOLAC (od 14.00 sati) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sin MIHO; kćerke: IVANKA, DRAGICA, TIHANA, LJILJANA i STOJANKA; nevjeste: RADMILA i ANDREA; zetovi: ANĐELKO, DRAGAN, CVJETKO, BRANKO, MARIJAN i BORIS ; unučad: ANDREA, ILIJANA, ANDREJ, BORIS, SAŠA, MIRKO, ILIJA, MILA, MILE, MILIJANO i VLATKA ; praunučad: ILIJANA, IVAN, MRAIJA, TONI, LUCIJA, VIKTOR, NIKOLA i NIKOLINA ; brat CVJETKO s obitelji; sestre ANA i MARIJA s obiteljima; obitelji pok. braće PERE i TOME; obitelji pok. djeverova IVANA i NIKOLE. Ožalošćene obitelji: Mustapić, Palameta, Jarak, Marić, Jonjić, Vuletić, Raguž, Turudić, Mozara te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/11/2021

error: