Osmrtnica

Branka Matković

1936. - 2019.

osmrtnica

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka, baka i prabaka

BRANKA MATKOVIĆ

U utorak 22. listopada 2019. u 18.30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 84-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 23.10.2019. u 16 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju MEKOVAC u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin MILJENKO, kćeri MILJENKA i MIRJANA, nevjesta ANA, zetovi IVAN i MIRO, brat ANTE s obitelji, obitelj pok. brata GOJKA, obitelji pok. sestara DRAGICE i VITE, unučad ANTONIO, JOSIP, IVANA, SNJEŽANA, MARIJA, DRAGANA, ANDRIJA i MARIO s obiteljima, praunučad, obitelj zaove LJUBICE SOLDO, obitelj djevera PETRA MATKOVIĆA, obitelj djevera FRANE MATKOVIĆA, obitelj pok. djevera STANKA MATKOVIĆA, obitelj zaove MILKE ĆUK, obitelji MATKOVIĆ, GALIĆ, KOLOBARIĆ, SOLDO, MANDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

22/10/2019

error: