Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Danica Babić

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga mama, baka, prabaka, svekrva i punica

DANICA (ud. Ivana) BABIĆ
u petak 04.02.2022. godine u 09.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 06.02.2022. godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice groblja „RODOČ”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici groblja „RODOČ”.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi BLAŽENKO i SLAVEN; kćerke: MARICA, BRANKA i SVJETLANA; nevjesta ANITA; zetovi: ANTE B, ANTE S, i ŽELJKO; unučad: DANIJEL, VALENTINA i VEDRANA s obiteljima; IVAN, BARBARA, PETRA i TIN; praunučad: EVA, MATEO, MARKO i DAVID; obitelji pok. braće STANKA i ANDRIJE; obitelj pok. sestre NEDE; djeverovi ANĐELKO i FRANO s obiteljima; obitelji pok. djeverova STOJANA, MILE i DRAGE; zaove DOMA i ANKA s obiteljima i č.s. NEVENKA; obitelji: BABIĆ, SMILJANIĆ, BOŠNJAK, SOLDO, KOSOR, LUBURIĆ, SENKIĆ, BUHOVAC, MILJKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut uz poštivanje epidemioloških mjera.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/02/2022

error: