Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Danica ─ćavar - Dana

1933. - 2018.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

DANICA ─ćAVAR – DANA

u srijedu 04. travnja 2018. god. u 07,30 sati u svojoj 85-oj godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti primiv┼íi Sakrament umiru─çh blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u ─Źetvrtak 05. travnja 2018. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac u 17,00 sati. Mrtva─Źnica je otvorena za primanje su─çut od 16,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Kne┼ípolju. Pokop ─çe se obaviti na mjesnom groblju Ze─Źine kod crkve u Kne┼ípolju.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: suprug DRAGO, sin TONI, k─çeri: RU┼ŻICA i TANJA, unu─Źad: ANTE, DANA, SLAVEN, MAJA, LUKA, IVA, KRISTINA i JOSIP, praunu─Źad: LUKA, LUCIJA, MATEO, KATJA, DORA, ANA-MARIJA, AN─ÉELA, ANTE, GABRIJEL, KATARINA i IVAN, nevjeste: LUCA-CRNA, MARINA, IVONA i LORETA, zetovi: STIPE, RADE i KARLO, obitelji pok. bra─çe: DRAGE i VLADE, zaove: MARA i BOBA s obiteljima, obitelji pok. zaova: DANE, NADE i MIRE, obitelj pok. djevera MILE te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/04/2018

error: