Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Danica ─ćubela

Danica ─ćubela

kriz_osmrtnicama

1935. - 2020.

Tu┼żnim srcem i s bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

Danica (┼żena Mirka) ─ćubela

u subotu 05.09.2020. godine u 08.15 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 86. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u nedjelju 06.09.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEGÔÇť. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ× SV. ANTE ÔÇť – Cim. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 16.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
suprug MIRKO ÔÇô Mali┼ía; k─çerke: ZRINKA, VERICA, KARMELA i RADMILA; zetovi: ZVONKO, MIODRAG i ROBERT; unu─Źad: VEDRAN, TANJA, DARJAN, MI┼áO, BORIS, ANDREA, MATEO, MARIN, LUKA, MARTINA i praunu─Źad; sestra ZORA s obitelji; obitelji pok. sestara MARE, KATE i STOJKE; obitelji pok. djeverova JOZE i MILE; obitelji: ─ćUBELA, TOMI─ć, LASI─ć, KRE┼áI─ć, PETKOVI─ć, PERI─ć, ZOVKO, DRE┼ŻNJAK, MARI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/09/2020

error: