Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Danica Smiljani─ç

kriz_osmrtnicama

1928.-2022.

Tu┼żnim srcem i s bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

DANICA (pok. Stojana) SMILJANI─ć
u ponedjeljak 07.02.2022. godine u 10.00 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 94. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u utorak 08.02.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×DONJA JASENICA” . Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 12.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.

PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: k─çerka DUNJA; zet MIROSLAV ÔÇô MI┼áO; unu─Źad: TAMARA, OLIVER, ┼ŻELJKO, ANA i MARIA; praunu─Źad; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. sestre ANICE; obitelji pok.djeverova: SLAVKA, PERE i BRANKA; obitelj pok. zaove MARE; obitelji: SMILJANI─ć, LEKO, ┼áUNJI─ć, DELI─ć, ARAPOVI─ć i MARINOVI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Obitelj moli za tihu su─çut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/02/2022

error: