Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Darinka – Dara Džidić

kriz_osmrtnicama

1945.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DARINKA – Dara (ud. Franje) DŽIDIĆ
u utorak 21.12.2021. godine u 23.15 sati, nakon duže bolesti u 77. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 23.02.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MARIO; kćeri: ANAMARIJA i SANJA; nevjesta NADA; zetovi: MARIJO i ANTE; unučad: LEON, MARKO, KARLO, FRANJO, ELENA, LORENA i REBEKA; braća: MARINKO i STIPE s obitelji; sestra IVICA s obitelji; djever CVITAN s obitelji; obitelji pok. djeverova BOŽE , JURE i MARKA; zaova ZDRAVKA; obitelji: DŽIDIĆ, MARKOTA, VASILJ, HRKAĆ, CRNJAC, JURIČIĆ, MUSA, CRNIĆ, ŽIVANOV, ŠNAJDER, KRTALIĆ, DE SENSI te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/12/2021

error: