Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Dario Knezović

kriz_osmrtnicama

1987.-2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DARIO (sin Anđelka) KNEZOVIĆ

u nedjelju 25.07.2021. godine u 16.30 sati, iznenada u svojoj 34. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 29.07.2021. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM” Goranci. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u crkvi. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANITA; majka ANKA; otac ANĐELKO; sestra JELENA; zet TOMISLAV; dedo DRAGO; stric IVAN; stric MILENKO s obitelji; ujaci: KARLO, NIKOLA i PERO s obitelji; obitelj pok. ujaka MARIJANA; tetke: MARA i JANJA s obitelji; tetka KATA; punac IVAN; punica RADOJKA; šure: JURE i ANTE s obiteljima; obitelji: KNEZOVIĆ, RAJIĆ, BAZINA, GALIĆ, RAMLJAK, DRAGOJE, DREŽNJAK, ŠKOBIĆ, ZADRO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/07/2021

error: