Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Delfa Andričević

kriz_osmrtnicama

1931.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DELFA (ud. Zdravka) ANDRIČEVIĆ

u utorak 19.10.2021. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 20.10.2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ZORAN; kćer MARIJA-Marina; sestre:ANĐA i JELKA s obitelji; nevjesta SANDRA; zetovi: HAKIJA-Zlatko, DRAGAN, HAMO-Garo,DAVOR i ALMIR; unučad: VANJA, JOSIPA, MAJA, MIRNA, ŽELJKA, ANJA i IVONA; praunučad: LANA, LAMIJA i DAVUD; obitelji: ANDRIČEVIĆ, MARTINOVIĆ, ŠUNJE, KNEZOVIĆ, HREPIĆ, ĆORIĆ, DABARČIĆ, KNEZOVIĆ, KOLOBARA, ĐUKIĆ, ARAPOVIĆ, PIČUGA, SKOČIBUŠIĆ, RAKOVIĆ, PINJUH, ZRINUŠIĆ, DELALIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/10/2021

error: