Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Doma Anđelić

kriz_osmrtnicama

1956.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DOMA ANĐELIĆ – rođ. MAJIĆ

u utorak 19.10.2021. godine u 11.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 21.10.2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „KRIVAČE”-SULTIĆI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug VESELJKO; sinovi: DANIJEL i ROBERT; kćerka MONIKA; nevjesta KATARINA; zet TOMISLAV; unučad: VERONIKA, VALENTINA, ANTONIO, MANUEL i NIKO; braća: STANKO i FRANJO s obiteljima i obitelj pok. brata MIJE; sestre: RUŽICA, DRAGICA, DANICA i KATICA s obiteljima; djever ILIJA; zaove: MARICA i BOSILJKA s obiteljima i obitelj pok. zaove GORDANE; obitelji: ANĐELIĆ, MAJIĆ, IVANKOVIĆ, ĆURČIĆ, VICO, JURIĆ, PANDŽA, ANDRIĆ, KOSTIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/10/2021

error: