Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

nemaslikenemaslike

Dominka Ćorić

kriz_osmrtnicama

1932. - 2021.

”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

DOMINKA ĆORIĆ udova PERE, rođena Krešić

blago preminula u Gospodinu, dana 28. listopada 2021. godine u 90-oj godini života. Ispraćaj i pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 29. listopada 2021. godine u 15,00 sati iz mrtvačnice na mjesnom katoličkom groblju u Višićima. Obitelj prima sućut bez rukovanja u groblju jedan sat prije ispraćaja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: sin IVICA, kćeri MARIJA, DIJANA i INESKA, snaha BRIGITA, zetovi VLADE, TOMISLAV i DARKO , unučad MARIJANA s obitelji, DOMAGOJ, DINA s obitelji, IVANA, PETAR s obitelji, VLATKA s obitelji, PERO s obitelji i LUKA, praunučad, sestre VERA i NADA s obiteljima, djever ANDRIJA s obitelji, zaova DANICA s obitelji, obitelj pokojnog djevera VLADE, obitelj pokojnih zaova STANE i VERKE, obitelji ĆORIĆ, KREŠIĆ, MALIĆ, BULJUBAŠIĆ, GAKIĆ, SVALINA, DUVANČIĆ, MENALO, GALUNIĆ, TALAIĆ, MATIČEVIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/10/2021

error: