Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Bašić

kriz_osmrtnicama

1938.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA (udova Ljube) BAŠIĆ
u petak 03.09.2021. godine u 22.45 sati, nakon duže bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 06.09.2021 godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici crkve Sv. Petra i Pavla u Mostaru. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ZORAN-BAŠA; kćer SPOMENKA; nevjesta ILONKA; zet GORAN; unučad: INES s obitelji, SANJA, BORIS, IRIS s obitelji; praunučad: SARA i MATEO; sestra IVA s obitelji; obitelj pok. sestre RUŽE; sestra MILKA i zet TOMO s obitelji; djever MATE i nevjesta ANKA s obitelji; zaova ZORA s obitelji; zaova ZDRAVKA s obitelji; zaova LJUBA i zet MATE s obitelji; obitelj pok. zaove BLAGICE; obitelji: GRUBIŠIĆ, BAŠIĆ, MILIČEVIĆ, ŠUŠAK, BEGIĆ, ĆUK, DRONJIĆ, GALIĆ, BAGO, MARIĆ, TUNGUZ, TOMARAD i BOČKAJ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/09/2021

error: