Osmrtnica

Drago Krešić

1935. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DRAGO (pok. Ljubomira) KREŠIĆ

u ponedjeljak 10.02.2020. godine u 12.30 sati nakon kraće bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 12.02.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ORLAC“. Sveta misa zadušnica služit će uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ANTE – ĆUNDA; kćeri: SLAVICA i SNJEŽANA; nevjesta ZDENKA; zetovi: DOBROSLAV i EDI; unučad: IVONA, DRAGAN, JOSIPA i KRISTINA s obiteljima i SVEN; praunučad; obitelji pok. brata VLADE; obitelj pok. sestre LJUBICE; šura MARKO s obitelji; obitelj pok. šure IVANA; svastike: ANICA i RUŽA s obiteljima; obitelji pok. svastika: MARE, JANJE i ZORE; obitelji: KREŠIĆ, BARBARIĆ, MARIĆ, STÜCKI, BEVANDA, GILJA, LASIĆ, ČULJAK, TOPIĆ, ZADRO i ZELENIKA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo za sućut bez vrećica i cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/02/2020

error: