Osmrtnica

Drago Tomić

Drago Tomić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Drago (pok. Grge) Tomić

u petak 02.10.2020. godine, u 07.00 sati nakon duže bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 03.10.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv.Ante Cim“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga KATA; sinovi: ZDRAVKO, MIROSLAV-Mike i DAVOR; nevjeste: ANKICA, VESNA, SVJETLANA, DELFA i ZORA; unučad: MONIKA, LUKA, DRAGAN s obitelji, DARKO,VIKTOR i DORIS; praunuk DANIEL; obitelji pok.braće: IVANA, ANTE i STANKA; obitelj pok.sestre ZORE; šura: BOŽO s obitelji; svastika VIDA sa obitelji; obitelj pok.svastike ANICE; obitelji: TOMIĆ, ANIĆ, KNEZOVIĆ, ROZIĆ, MEKIĆ, ŠAMO, te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

02/10/2020

error: