Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Drago Vučina

kriz_osmrtnicama

1954.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DRAGO (pok. Nikole) VUČINA
U petak 18.02.2022. godine u 04.00 sati nakon kraće bolesti u 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 20.02.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE” – BUNA. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga NEVENKA; sin VEDRAN; kćerka ORNELA; nevjesta ANĐELKA; zet ZVONKO; unučad: KARLO, VANNA, VITA, MARIJA i MATEJ; brat MIRO s obitelji; sestra JASMINKA s obitelji; punica DANICA; šura VESELKO s obitelji; svastike: ANGELA i VESNA s obiteljima; tetka RUŽA; stric SLAVKO s obitelji; obitelji: VUČINA, ĆORIĆ, MUSTAPIĆ, ŠUTALO, DOGAN, KNEZOVIĆ, MEDVED, PERIĆ, PULJIĆ, ZLOMISLIĆ, ĆUBELA, DRAGOJE, HABAZIN, BOŠNJAK, SELNIK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/02/2022

error: