Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragutin Marić

kriz_osmrtnicama

1938. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DRAGUTIN (pok. Martina) MARIĆ – Blizgić

u petak 04.12. 2020. godine, u 07.00 sati nakon kraće bolesti u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 05.12.2020. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE”.Cim. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga OLGA; kćeri: REGINA, DINKA i VANJA; zetovi: MIRO, PERO, PAVO, FILIP i MARKO; unučad: MARTINA, DARIA, NIKOLINA, SARA i DANIEL; praunučad: JAKOV i DORIS; obitelj pok. brta IVANA; obitelj pok. sestre IVE; svastike: MARA i VERA s obiteljima; obitelji pok. šura: ANTE, FRANJE i MILE; obitelji: MARIĆ, DŽIDIĆ, MASLAĆ, PULJIĆ, KREŠIĆ, GAGRO, ĆORLUKA, ČULJAK, VASILJ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/12/2020

error: