Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dražan Buhač

1970. - 2019.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš
dragi suprug, otac, sin, brat, stric, svekar, zet i djed

DRAŽAN BUHAČ – ŠĆEPIĆ

U ponedjeljak 25. studenog 2019. u 20.45 sati, iznenada u svojoj 50-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u srijedu 27.11.2019.
u 13.30 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 12.30 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju POKRAJNICE u Jarama. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: supruga MARIJA, sinovi IVAN i STJEPAN, kćer MAGDALENA, nevjesta ANTONIJA i unuk ANTE, majka ZLATA, brat ZORAN, nevjesta MARIJANA, bratići IVO, JOSIP i LUKA, stric NIKOLA s obitelji, obitelj pok. strica FRANJE, tetka ANA s obitelji, tetka DRAGICA s obitelji, obitelj pok. tetke LJUBICE, punac SLAVKO, punica IVA, šure DRAŽAN i JOZO s obitelji, svastike SLAVICA i JASNA s obiteljima, ujko ŽELJKO, tetka VERA s obitelji, tetka MILKA, tetka RUŽA s obitelji, obitelji
BUHAČ, ALILOVIĆ, ĆAVAR, HRKAĆ, GAGRO, BEVANDA, ANDRIĆ, KVESIĆ, PUŠIĆ, ČOVIĆ – STANIĆ, CRNJAC, UDOVIČIĆ, ZOVKO, GALIĆ, MUSA te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/11/2019

error: