Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Fila Filipović

1929. - 2020.

osmrtnica

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

FILA (ud. Jure) FILIPOVIĆ

u utorak 10.03.2020. godine, u 19.00 sati nakon duže bolesti u 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će u četvrtak 12.03.2020. god. u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „DONJA JASENICA“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici Donja Jasenica.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ANĐELKO; kćerke: ANĐELKA-Seka i JULIJA; nevjeste: TATJANA i KRISTINA; zetovi: MILAN i BRUNO; unučad: ANJA, MIA, SONJA, MONIKA, BARBARA, KRISTINA i FILIP; praunučad: MIHAEL, IVANO, ANDREJ, GABRIJEL, NOA, ARON, MAURO i NIKA; sestra ANICA s obitelji; obitelji pok.sestara JANJE, LUCE i MARE; obitelj pok.djevera LUKE; zaove: DANICA i STOJKA sa obiteljima; obitelji: FILIPOVIĆ, OREŠKOVIĆ, ŠINDIK, ROGA, ŠIMUNOVIĆ, DUJMOVIĆ, BEVANDA, IVIŠIĆ, STOJANOVIĆ, MILJKO, ARAPOVIĆ, MARIJANOVIĆ, SUŠILOVIĆ, DRMAĆ,VIDOVIĆ, BUKVIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/03/2020

error: