Osmrtnica

filip barbaric

Filip Barbarić

kriz_osmrtnicama

1958. - 2020.

GOSPODINE, TVOJIM SE VJERNIMA ŽIVOT MIJENJA, A NE ODUZIMA! ''Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će.'' (Iv 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Filip (pok. Vinka) Barbarić

Nakon duže bolesti blago u Gospodinu preminuo dana 20.08.2020. godine u 62-oj godini života. Sprovodni obred počinje u subotu 22.08.2020. godine u 18 sati na mjesnom groblju CERNO, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 17 sati u kapelici groblja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga JASNA, sin MIRKO, kćeri: ANGELA i DAJANA, nevjesta ŽELJKA, zetovi: MATE i VEDRAN, unučad: IVA, ZDRAVKA, FILIP, GABRIJEL, HELENA, PETRA, EMANUELA i MIRKO, sestra BRANKA s obitelji, obitelji: BARBARIĆ, PAVLOVIĆ, BARAĆ, BEVANDA, RAMLJAK, ŠARIĆ, BEGIĆ, LUBURIĆ, KORDIĆ, TURUDIĆ, OSTOJIĆ, SKOKO, BULE, ĆAVAR, LOVRIĆ, JAVOROVIĆ, MIŠETIĆ, VIŠTICA i JURKOVIĆ, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/08/2020

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!