Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Franjo Buhovac

kriz_osmrtnicama

1931.-2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANJO (pok. Nikole) BUHOVAC

u utorak 27.07.2021. godine, u 12.30 sati nakon kraće bolesti u 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 28.07.2021. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Gornja Jasenica”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Gornjoj Jasenici. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ŽELJKO i LEONARDO; brat ANTE s obitelji; nevjeste: MIRA, STANKA i MIRA; unučad: SLAVEN, GORAN, MARKO i BOJANA i praunučad; obitelj pok. brata MARKA; obitelj pok. sestre IVE; obitelj pok. strica ANTE; obitelj pok. tetke MARINKE; šure: STANKO i SLAVKO s obiteljima; svastika ZORA s obitelji; obitelj pok. tetke MARE; obitelji pok. ujaka: NIKOLE, MARKA i ŠIMUNA; obitelji: BUHOVAC, DOKO, BEVANDA, PERIĆ, MARKOTIĆ, MARTINOVIĆ, ARAPOVIĆ, DRMAĆ i VLADIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/07/2021

error: