Osmrtnica

Franjo Marinovic

Franjo Marinović

kriz_osmrtnicama

1947. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeniovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini,prijateljima i znancima da je naš dragi

Franjo Marinović pok. Zvonke

iznenada preminuo u utorak, 25. kolovoza 2020. god. u 73-oj godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 27. kolovoza 2020. god. u 17.00 sati na mjesnom groblju ”PODVALE“ u VAŠAROVIĆIMA, Ljubuški gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 16.30 sati ispred crkve. Zbog novonastale situacije molimo da sućut izrazite bez rukovanja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: VELIMIR, DAMIR, i NENAD, kći JASMINKA, nevjesta HEIKE, unučad: DANIJEL i SARA, obitelj pok. sestre DRAGICE, šura MARKAN s obitelji, svastika IVICA s obitelji, te obitelji: MARINOVIĆ, KRALJEVIĆ, PEAR, ŠILJEG, GRANIĆ, ŠKROBO, HERCEG i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/08/2020

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!