Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ilija Matić

kriz_osmrtnicama

1939. - 2021.

”Blago onima koji su čista srca, jer će Boga gledati” (Mt 5,3) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

ILIJA MATIĆ pokojnog IVANA

blago u Gospodinu preminuo, opremljen svetim sakramentima, dana 03. listopada 2021. godine u svojoj 83. godini života. Ispraćaj i pokop, dragog nam pokojnika obaviti će se dana 04. listopada 2021. godine (PONEDELJAK) u 15:00 sati iz kapelice u mjesnom katoličkom groblju u Trebižatu. Izraze sućuti obitelj će primati u kapeli, bez rukovanja, jedan sat prije početka ispraćaja (od 14:00 sati).

OŽALOŠĆENI: supruga ŠIMA, sin JOSIP (BUCO), kćer SLAVICA, nevjeste SLAVICA i MARIJANA, zet JOZO, unučad: IVANA, JOSIPA, ILIJANA, IVANA, ANTE, IVAN, AGNES , EVA, praunučad LUCIJA i MARIJA, sestra MARA sa obitelji, sestra KRISTINA sa obitelji, brat MARKO sa obitelji, obitelj pok. brata MILENKA, te obitelji: MATIĆ, VASILJ, ŽULJEVIĆ, RAGUŽ, LAH, PAVLOVIĆ, IVANKOVIĆ i ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/10/2021

error: