Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Iva Marijanović

kriz_osmrtnicama

1939.-2021.

Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti” (ML.11,28) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo svoj rodbini, prijateljima i poznanicima da je naša

IVA (ud.Ante) MARIJANOVIĆ
u srijedu 03.11.2021. godine u 07.00 sati, iznenada u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak 4.11.2021. u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici u Rodoču.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin TONI; kćer DUNJA; nevjesta DRAGICA; zet IVICA; unučad: SLAVEN s obitelji; MARIN s obitelji, IVANA i ANA; praunučad LENA i IVANO; brat ANTE s obitelji; sestre: ZDENKA i DANICA s obitelji; obitelji pok. braće PERE i MARKA; djever IVAN s obitelji; zaova NADA s obitelji; obitelji pok. djeverova JURE, VLADE i ANĐELKA; obitelj pok. zaove DANICE; obitelji: MARIJANOVIĆ, MARTINOVIĆ, KVESIĆ, DRMAĆ, NIKOLIĆ, BEVANDA, TOVIRAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/11/2021

error: