Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Rotim

kriz_osmrtnicama

1938.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (žena Mate) ROTIM
u utorak 25.01.2022. godine nakon kraće bolesti u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 27.01.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „VRDI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MATE; sin ANTE; kćerke: ZDRAVKA i TEREZA; nevjesta ANITA; zetovi: DRAGAN i DRAGAN; unučad: IVANA, IVAN, JOSIP, MATEO, ANA, ANASTAZIJA, NIKOLINA, GABRIJELA i MIROSLAV; brat IVAN s obitelji; sestra MATIJA s obitelji; sestre: TEREZA i LUCA; djeverovi: JOSIP i ILIJA s obiteljima; zaova STANA; zaova ZDRAVKA s obitelji i obitelj pok. zaove ŠIME; obitelji: ROTIM, ŠUNJIĆ, RAŠIĆ, CRNJAC, LASIĆ, ĆUBELA, KOMUGOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/01/2022

error: